Kees van Dooren is gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Wij zien onderhoud als een specialisme. Dat betekent ook dat de medewerkers hier speciaal op geselecteerd worden. U en uw klanten worden geholpen door medewerkers met ruime ervaring in onderhoudswerkzaamheden. Het draait om directe communicatie, korte lijnen en professioneel handelen.

Bij Kees van Dooren leggen we de focus op ons specialisme: loodgieterswerk en beheer, onderhoud en service aan woning gebonden installaties. Dit betekent dat onze medewerkers zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun expertise in deze t vakgebieden. We willen u en onze klanten de best mogelijke service bieden en dat begint met de inzet van medewerkers met uitgebreide ervaring in onze vakgebieden.

Bij ons staat directe communicatie centraal, en we hanteren korte lijnen voor een efficiënte dienstverlening. Onze benadering is uiterst professioneel.

Wanneer u contact opneemt met Kees van Dooren, staat er 7 dagen per week, 24 uur per dag een vakbekwame medewerker paraat om u te woord te staan. Door de juiste vragen te stellen, kunnen zij snel de ernst en omvang van uw situatie inschatten. Zo kunnen we onmiddellijk de juiste actie ondernemen om uw installatie technische probleem op te lossen. U kunt altijd op ons rekenen, en we zijn toegewijd om uw problemen snel en doeltreffend aan te pakken.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
Het draait om directe communicatie, korte lijnen en professioneel handelen.