Contact

Neem contact op

Contactformulier

Als u vragen heeft, opmerkingen wilt delen of gewoon hallo wilt zeggen, kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 

Offerte korte en langere opdrachten
Voor korte opdrachten van maximaal 4 uur maken wij geen offerte. Het maken van een offerte en de kans dat het niet doorgaat, voert de uurprijs onnodig op. Die tijd gebruiken we liever om bij u een probleem op te lossen. Daar zijn we voor opgeleid. Wij werken bij opdrachten tot 4 uur voor een tarief van € 78,50 /uur. Als wij bij u starten, dan rekenen we altijd 1 uur, ook als we het probleem snel hebben opgelost. Naast het arbeidsloon van de monteur hebben we namelijk ook kosten, zoals: reistijd monteur, administratie, planning, etc. We hanteren verder geen voorrijkosten. Vanaf het tweede uur factureren we per gewerkt half uur. Als we bij een kleine opdracht verwachten dat we langer dan 4 uur bezig zijn, dan kunnen we u een indicatie ter plaatse geven. Heeft u een grotere opdracht, dan maken we uiteraard een offerte op maat voor u.

Werkgebied
Ons werkgebied is rondom onze vestigingsplaats Tilburg, met daarbinnen de belangrijkste plaastsen Oisterwijk Berkel-Enschot en Goirle.

Storing
Heeft u een storing aan uw cv-ketel of lekkage aan uw dak, neem dan contact met ons op. Wij verhelpen de storing bij onze vaste klanten binnen 24 uur en in het weekend voor onderhoudscontracten.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Loodgietersbedrijf Kees van Dooren
Havendijk 24a
5017 AM Tilburg
013 - 463 55 63
info@keesvandooren.nl