Snel handelen is naast vakmanschap, één van de belangrijkste zaken als het gaat om onderhoud en renovatie. Het draait om directe communicatie, korte lijnen en professioneel handelen.

Bij Kees van Dooren realiseren we ons dat naast vakmanschap, snel handelen van essentieel belang is als het gaat om installaties. Onze aanpak draait om directe communicatie, korte communicatielijnen en professioneel handelen.

Om deze aanpak te kunnen waarmaken, willen we letterlijk dicht bij onze klanten zijn. Op die manier minimaliseren we de reistijd, zodat we snel ter plaatse kunnen zijn. Bovendien streven we ernaar om de taal van onze klanten te spreken, wat ons helpt om snel inzicht te krijgen in de benodigde werkzaamheden. Daarnaast is het van groot belang dat we goed vertrouwd zijn met hun woonomgeving, zodat we de omstandigheden waarin we werken goed kunnen inschatten.

Hieronder vindt u een lijst van enkele locaties waar we actief zijn:

– Breda

– ‘s-Hertogenbosch

– Eindhoven

– Helmond

– Tilburg

Bij Kees van Dooren zijn we toegewijd om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, waar ze zich ook bevinden. Ons doel is om problemen op te lossen en hoogwaardige installaties op te leveren, waarbij we de lokale omstandigheden goed begrijpen.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
Dicht bij de klant door landelijke dekking.