Kees van Dooren staat altijd voor u klaar, ook buiten kantoortijden. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag krijgt u een medewerker van Kees van Dooren aan de telefoon. Onze vakbekwame medewerkers nemen ter plekke een beslissing over de benodigde actie.

Kees van Dooren staat altijd voor u klaar, zelfs buiten de reguliere kantoortijden. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag, kunt u rekenen op een medewerker van Kees van Dooren aan de telefoon. Onze deskundige medewerkers zijn ter plaatse om onmiddellijk de benodigde acties te ondernemen.

In geval van noodsituaties, zoals stormschade, bieden we directe hulp. Dit doen we zeven dagen per week, 24 uur per dagWe streven ernaar om vastgoedeigenaren en huurders te helpen door problemen snel en doeltreffend op te lossen. Dit vormt de kern van onze kracht en bewezen meerwaarde.

Bij Kees van Dooren begrijpen we de urgentie van situaties die zich voordoen en staan we klaar om snel en adequaat te reageren, ongeacht het tijdstip. Onze toewijding is om problemen weg te nemen en te zorgen voor tevreden klanten.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
Ons vakbekwame mensen nemen altijd direct de benodigde acties.