Kwaliteit maken en kwaliteit tonen, dat is de basis van ons bedrijf. Dat zijn de drijfveren van onze medewerkers. En dat maakt het verschil tussen een traditionele aannemer en een dienstverlener/servicebedrijf zoals Kees van Dooren.

Bij Kees van Dooren staat het streven naar kwaliteit centraal, en dit is de kern van ons bedrijf. Het is de drijvende kracht achter al onze medewerkers en het onderscheidt ons als een dienstverlener/servicebedrijf in vergelijking met traditionele aannemers.

Kees van Dooren is trots op het bezit van VCA* ,  BRL100 en de BRL K25000 certificaten. Deze certificaten onderstrepen ons vermogen om kwaliteit te leveren en duurzame bedrijfsvoering na te streven. Al onze processen zijn nauwkeurig vastgelegd en gewaarborgd in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Bovendien bieden we vanzelfsprekend garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Bij Kees van Dooren zetten we ons in om de hoogste normen van kwaliteit en klanttevredenheid te handhaven. Onze certificeringen getuigen van onze toewijding aan het bieden van betrouwbare en hoogwaardige diensten aan onze klanten. Wij zien kwaliteit als een absolute prioriteit en als de hoeksteen van ons succes.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
Kwaliteit maken en kwaliteit tonen, dat is de basis van ons bedrijf.