Ketensamenwerking is bij Kees van Dooren een kernbegrip. Daarom investeren wij veel in het stroomlijnen van de samenwerking in de bouwketen. Hiermee bereiken we samen kwaliteit en tevreden opdrachtgevers en bewoners.

Bij Kees van Dooren hebben we een vergelijkbare toewijding aan ketensamenwerking en geloven we sterk in het belang ervan. We investeren aanzienlijk in het optimaliseren van samenwerking binnen de bouwketen om samen kwaliteit en tevredenheid van opdrachtgevers en bewoners te garanderen.

Ketensamenwerking:

Bij ons betekent ketensamenwerking meer controle en grip op het proces. Door te werken met vaste opdrachtgevers, vaste onderaannemers en vaste toeleveranciers kunnen we altijd rekenen op kwaliteit, beschikbaarheid en prijzen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid voor partners binnen de bouwketen om samen te innoveren en te verbeteren. We geloven dat door deze nauwe samenwerking en wederzijdse investeringen, succesvolle, langdurige relaties mogelijk zijn.

Resultaatgericht samenwerken (RGS):

Bij Kees van Dooren en onze partners streven we naar resultaatgerichte samenwerking. Dit is een aanpak die de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en -renovatie bevordert. De kern hiervan is het ontwikkelen van een lang termijnplan op basis van de economische levensduur, in plaats van aanbestedingen op basis van het beste aanbod op dat moment. Hierdoor zijn we betrokken bij alle stadia van het proces en niet alleen bij de uitvoering. Deze langetermijnbenadering draagt bij aan een verhoging van de kwaliteit en zorgt ervoor dat het onderhoud van een complex voor langere tijd in betrouwbare handen is. Het bevordert efficiënte samenwerking en stelt partners in staat om elkaars kennis en expertise optimaal te benutten.

Bij Kees van Dooren geloven we in het creëren van duurzame relaties in de bouwketen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en gedeelde doelstellingen, en streven we voortdurend naar innovatie en verbetering van onze processen. Dit leidt tot betere resultaten en meer tevredenheid bij al onze betrokken partijen.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
KETENSAMENWERKING