Wij ontzorgen onze opdrachtgevers graag. Dat doen we primair door het tijdig en volgens afspraak onze werkzaamheden uit te voeren. We zijn daarbij constant bezig met efficiency en effectief werken. Dit bereiken we door goed te luisteren naar de opdrachtgevers en naar huurders. Ook onze medewerkers in de buitendienst komen regelmatig met verbeterpunten. Punten die wij bespreekbaar maken en in de praktijk uittesten.

Bij Kees van Dooren streven we ernaar om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Dit bereiken we in de eerste plaats door onze werkzaamheden tijdig en conform afspraak uit te voeren. We zijn voortdurend bezig met efficiëntie en effectiviteit. Dit realiseren we door goed te luisteren naar zowel opdrachtgevers als huurders. Daarnaast hechten we veel waarde aan de input van onze medewerkers in de buitendienst, die regelmatig verbeterpunten aandragen. Deze punten bespreken we en testen we in de praktijk.

We merken dat opdrachtgevers steeds vaker minder betrokken willen zijn bij de operationele processen en ons vragen om hen te ontzorgen. Kees van Dooren kan hierin ver gaan en biedt de mogelijkheid om verschillende taken over te nemen, waaronder:

 

– De huurder kan rechtstreeks contact opnemen met Kees van Dooren om reparatieverzoeken te melden.

– Kees van Dooren beoordeelt het verzoek, maakt een afspraak met de huurder en voert de verzoek- en afspraakgegevens in het klantensysteem van de opdrachtgever in.

– Kees van Dooren werkt de software van de opdrachtgever bij.

– We kunnen de klanttevredenheid meten nadat een reparatieverzoek is uitgevoerd.

– Mutaties kunnen door Kees van Dooren worden opgenomen, volgens de wensen van de klant.

Bij Kees van Dooren doen we er alles aan om een naadloze en zorgeloze dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers, waarbij we hun processen efficiënt en effectief beheren. Wij begrijpen het belang van het ontzorgen van onze klanten en streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
We merken steeds vaker dat onze opdrachtgevers minder inhoudelijk met processen bezig willen zijn en ons vragen hen daarbij te ontzorgen.