Kees van Dooren staat altijd voor u klaar, ook buiten kantoortijden. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag: u krijgt altijd een medewerker van Kees van Dooren aan de telefoon.

Bij Kees van Dooren staan we altijd paraat om u van dienst te zijn, zelfs buiten de reguliere kantoortijden. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt u rekenen op een medewerker van Kees van Dooren aan de telefoon.

We stellen hooggekwalificeerde medewerkers met praktijkervaring tot uw beschikking. Deze deskundigen kunnen ter plaatse snel beslissingen nemen over de benodigde actie. In geval van noodsituaties of aanzienlijke schade bieden we onmiddellijk hulp. Dit doen we zeven dagen per week, 24 uur per dag. Ons doel is om vastgoedeigenaren en huurders te helpen door problemen op te lossen. Hierin ligt onze kracht en bewezen toegevoegde waarde.

Bij Kees van Dooren zijn we er om u te ondersteunen, ongeacht het tijdstip. We begrijpen de urgentie van uw behoeften en zijn vastbesloten om snel en efficiënt te reageren op elke situatie die zich voordoet.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
24/7 zijn we bereikbaar voor u als huurder.