Renovatie badkamer en toilet

Als u plannen heeft om uw badkamer en toilet te gaan verbouwen, dan kunnen wij samen met u een ontwerp maken. Smaak, comfort en veiligheid behoren in het ontwerp van uw badkamer optimaal samen te gaan. Wij komen graag bij u thuis om alle wensen en details door te nemen, zodat u de badkamer van uw dromen krijgt. Wij renoveren dagelijks badkamers en hebben veel kennis om uw vraagstukken op te lossen. Wij begeleiden de gehele renovatie van uw badkamer en toilet, inclusief tegelwerk, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Gedeeltelijk aanpassen

U kunt een hele nieuwe badkamer laten ontwerpen en bouwen, maar dat is niet altijd nodig. U kunt er voor kiezen om uw badkamer gedeeltelijk aan te laten passen. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de afweging om te renoveren of nieuw te bouwen: de kwaliteit van de bestaande badkamer, de mogelijkheden binnen uw woning en natuurlijk ook uw wensen en beschikbare budget.

Levensloopbestendig verbouwen

Wij kunnen uw badkamer levensloopbestendig aanpassen. Zo kunt u nog lang in uw mooie huis blijven wonen. De hulpmiddelen dragen bij aan de veiligheid in uw huis. Mogelijke aanpassingen voor uw badkamer die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Douche zonder instap
  • Drempel vrije badkamer
  • Extra handgrepen bij bad, wc of douche
  • Zitje in douche
  • Bad met deur
  • Badkamer rolstoel toegankelijk

Sanitair uitzoeken

U kunt in de showroom van onze leverancier al het sanitair uitzoeken. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. Wij bieden garantie op al het sanitair en ons installatiewerk.

Vragen?
Heeft u vragen over het verzorgen van complete installaties in de woningbouw of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.