Onderhoud is een belangrijke post in veel bedrijfsbudgetten. Het is daarom belangrijk dat u snel, goed en volledig geïnformeerd bent zodat u tijdig bij kunt sturen. Om u daarbij extra te ondersteunen, biedt Kees van Dooren u de mogelijkheid om aan te sluiten op ons online klantenportaal.

Bij Kees van Dooren begrijpen we dat onderhoud een aanzienlijke post is in veel bedrijfsbudgetten. Het is dan ook van cruciaal belang dat u snel, goed geïnformeerd bent en in staat bent om tijdig bij te sturen. Om u hierbij extra te ondersteunen, bieden we u relevante rapportages, welke u helpen in uw processen. Ook kunnen wij u een online rapportage bieden welke u inzicht geeft op verschillende niveaus. U kunt in real-time de status van uw projecten bekijken, van gedetailleerde informatie over specifieke werkzaamheden tot het overzicht op objectniveau en algemene informatie over aantallen werkzaamheden en de financiële status. Hierdoor bent u te allen tijde op de hoogte van de actuele situatie, wat u in staat stelt om snellere en betere beslissingen te nemen.

Bij Kees van Dooren streven we ernaar om u de meest transparante en up-to-date informatie te bieden, zodat u de controle heeft over uw projecten en onderhoudsbudgetten. We begrijpen dat deze inzichten van onschatbare waarde zijn bij het nemen van beslissingen voor uw bedrijf.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
Het Kees van Dooren klantenportaal geeft u inzicht in de stand van zaken.