Kees van Dooren heeft de voor haar relevante milieuaspecten in kaart gebracht. Deze aspecten worden constant gemonitord, geaudit en jaarlijks geëvalueerd.

Bij Kees van Dooren hebben we een duidelijk zicht op de relevante milieuaspecten die onze activiteiten beïnvloeden. Deze aspecten worden voortdurend gemonitord, onderworpen aan audits en jaarlijks geëvalueerd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons van essentieel belang en vormt de leidraad voor onze bedrijfsvoering. Het betekent dat we onze bedrijfsstrategie omzetten in concrete maatschappelijke acties. Dit vertaalt zich in drie belangrijke aandachtsgebieden:

 1. Intern:
  • We beperken ons werkgebied tot maximaal 65 kilometer om brandstof te besparen.
  • We maken gebruik van zuinige auto’s en bussen.
  • Onze kantoorpanden voldoen aan de laatste isolatienormen.
  • We gebruiken gereedschap en materialen die aan strenge milieueisen voldoen.
  • We kiezen voor groene stroom als onze energiebron.
 2. Social Return:
  • Als onderdeel van ons maatschappelijk ondernemen nemen we deel aan social return projecten op verschillende locaties. Dit kan zowel projectmatig zijn in samenwerking met opdrachtgevers, als op eigen initiatief op een van onze vestigingen.
 3. Sponsoring:
  • We sponsoren met name lokale initiatieven waarbij de gezondheid van mensen centraal staat. Voorbeelden hiervan zijn Make a Wish, Alpe d’HuZes, SOS Kinderdorpen, Stelvio Challenge, en meer.

Bij Kees van Dooren geloven we in de kracht van maatschappelijke betrokkenheid en streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk welzijn.

Alle expertises

svgexport-10
svgexport-11 (1)
Wij zijn het verplicht aan onze nabestaanden om een wereld na te laten, die ook voor hen leefbaar is.