Verschillende soorten verwarmingssystemen

Cv-ketel

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Een nieuwe cv-ketel is zuiniger, werkt efficiënter en de kans op een storing is klein. Als uw huis goed geïsoleerd is, dan kunt u ook kiezen voor een duurzame oplossing zoals een warmtepomp. Wij onderhouden ook cv-ketels.
Een warmtepomp kan op duurzame wijze uw huis verwarmen. Het is dan wel belangrijk dat uw huis goed geïsoleerd is en dat u vloerverwarming heeft of wilt laten aanleggen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is energiezuinig, omdat er met lage temperatuur wordt gewerkt. Het kan als hoofdverwarming worden toegepast, maar ook als bijverwarming. Als u voor een warmtepomp kiest, dan is het aan te raden om de vloerverwarming als hoofdverwarming te laten aanleggen. Wij leggen vloerverwarming aan in woningen.

Radiatoren

Als uw radiatoren aan vervanging toe zijn, dan kunnen we deze vervangen door designradiatoren. Die vallen dan niet meer op in de woning. Ook voor de badkamer kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan designradiatoren. Er zijn tegenwoordig ook lage temperatuur radiatoren, die net als vloerverwarming energiezuinig zijn. Deze zijn ook geschikt om het huis te koelen.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren. Een gehuurde installatie blijft eigendom van loodgietersbedrijf Kees van Dooren. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel. Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af.

Heeft u vragen over de cv-ketel en verwarming, of wilt u een offerte op maat, neem dan contact met ons op.