CV onderhoud

Wanneer u zorgeloos wilt blijven genieten van de warmte in uw huis en warm water, is regelmatig cv-ketel onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften erg belangrijk. Bij goed onderhoud beperkt u de storingen tot een minimum, verlengt u de levensduur van uw cv-toestel en stookt deze zuiniger. Uiteraard bespaart u hiermee op uw energiekosten, maar ook het milieu wordt minder belast. Kouwer Installatietechniek is een specialist op het gebied van CV onderhoud. 

Onderhoud

We verrichten het onderhoud met meer zorg en aandacht dan u wellicht gewend bent. Zo zijn we er bijna zeker van dat u het hele jaar door optimaal gebruik kunt maken van uw verwarming en warm water voorzieningen. Mocht er onverhoopt toch een storing ontstaan, dan staan we 365 dagen per jaar voor u klaar en kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij zorgen te allen tijde voor een vakkundige reparatie. 

Kijk bij onze abonnementsvormen voor meer informatie en de zeer voordelige tarieven:

 

A

B

A + MV

B + MV

A + WTW

B + WTW

Onderhoud en inspectie:
Controle kamer thermostaat:
24/7 bereikbaar voor cv-ketel storingen:
Geen voorrijkosten:
Geen arbeidsloon bij storing:

€ 92,00

€ 145,00

€ 135,80

€ 188,80

€ 177,00

€ 230,00

Eenmalig onderhoud cv-ketel: € 147,50 (exclusief benodigde onderdelen)

 

CV-ketel bijvullen

Een makkelijke instructiefilm over het bijvullen van uw CV-installatie.

Storing cv-ketel

Heeft u onverhoopt een storing aan uw cv-ketel? Wanneer u een onderhoudsabonnement bij ons heeft afgesloten kunt gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst, 365 dagen per jaar.

Wilt u een afspraak inplannen? Belt u dan tijdens onze kantooruren (09:00 – 16:00 uur) op het volgende nummer: 035-5822411. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u in. Buiten kantooruren wordt u doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur.

Heeft u geen onderhoudsabonnement? Ook dan zullen wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn, echter geeft dit geen garantie dat wij u diezelfde dag kunnen helpen. U kunt voor meer informatie contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer.