De voordelen van zonnepanelen

Wilt u de zon gebruiken om uw huis te verwarmen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in duurzame energie. Het is ons doel om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven hun eigen energie op te laten wekken door middel van eigen zonnepanelen. Doordat er minder vervuiling ontstaat door het opwekken van energie via fossiele brandstoffen dragen wij bij aan een betere wereld.

Door het bieden van duidelijke informatie, een goede service en het werken met de beste materialen willen wij particulieren en bedrijven de beste en duurzaamste oplossing bieden. Wij leveren het totale pakket: van aanschaf tot en met de installatie. Omdat wij geen garantie kunnen geven op door u zelf aangeschafte materialen, plaatsen wij uitsluitend zonnepanelen die via ons zijn verkregen. 

Duurzame energie voor bedrijven en particulieren

Loodgietersbedrijf Kees van Dooren denkt mee in duurzame en efficiënte oplossingen voor bedrijven en particulieren. Tevens bieden wij u diverse duurzame installaties aan, denk bijvoorbeeld aan houtgestookte cv ketels, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Hiermee verwarmt u de ruimte op een duurzame en tevens kostenbesparende manier.
Overige1
Overige2

Klimaatbeheersing in uw woon- of bedrijfsruimte

Heeft u het in de zomer ook soms veel te warm? Het complete loodgietersbedrijf Kees van Dooren kan er op verschillende manieren voor zorgen dat u huis koel is en gekoeld blijft. Het juiste klimaat in een woon- of bedrijfsruimte is belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van de gebruikers. Een aangenaam klimaat zorgt voor het gewenste comfort in een ruimte.

Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u huis goed geïsoleerd is, waardoor er minder warme lucht naar binnen komt en er weinig koude lucht naar buiten verdwijnt. Daarnaast kunnen we in u wellicht helpen met oplossingen voor goede ventilatie in huis. Goede ventilatie zal niet alleen zorgen voor regelmatigere en aangenamere temperaturen in huis, maar kan ook helpen bij het besparen van energie. Zo heeft u minder stookkosten én minder last van warmte of koude. Goed voor uzelf en voor uw portemonnee.