Loodgieter in Tilburg nodig?

Kees van Dooren is al 40 jaar een begrip in Tilburg voor sanitair, waterleidingen, verwarmingsinstallaties, cv-installaties, zonneboilers en zonnepanelen. Naast het leveren van deze producten, verzorgen wij ook montage en onderhoud bij u in Tilburg; zowel bij uw thuis als op kantoor. Met een enthousiast team van 9 goed opgeleide vakmensen zijn wij u graag van dienst. Vertrouwen en een eerlijk advies vinden wij de basis voor een prettige samenwerking. Kees van Dooren, allround loodgietersbedrijf, werkt voor particulieren en bedrijven.

Heeft u een slecht lopende kraan, problemen met de gas- of waterleiding, problemen met de riolering, het aansluiten van de gashaard of vaatwasser of het opschonen van dakgoten (geen ontstoppingen)? Kees van Dooren staat voor u klaar.
Loodgieter01
Loodgieter02
Duurzame energie voor bedrijven en particulieren in Tilburg 
Loodgietersbedrijf Kees van Dooren denkt mee in duurzame en efficiĆ«nte oplossingen voor bedrijven en particulieren. Tevens bieden wij u diverse duurzame installaties aan, denk bijvoorbeeld aan houtgestookte cv ketels, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Hiermee verwarmt u de ruimte op een duurzame en tevens kostenbesparende manier.