Hulp nodig van een dakdekker in Oisterwijk?

Het team van Kees van Dooren heeft veel ervaring in de aanleg van verschillende soorten dakbedekking van uw huis of kantoor in Oisterwijk. De verschillende soorten zijn bitumineuze en kunststof dakbedekking, zink- en koperwerken en leien en shingles dakbedekking.

Bitumineuze en kunststof dakbedekking
Wij hebben ervaring met zowel kunststof als bitumineuze daken. Voor platte daken wordt vaak een kunststofdak bedekking gebruikt. Met een kunststofdak bent u ongeveer 25 jaar vrij van onderhoud. Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Daardoor is het materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Bitumineuze dakbedekking is ongeveer 15 jaar onderhoudsvrij.

Zink- en koperwerken voor uw dak
Dakgoten, regenpijpen en andere zink- en koperwerken geven uw huis of kantoor in Oisterwijk een eigen uitstraling. Het verwerken van zink en koper is nog een echt ambacht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van dakgoten, regenpijpen, felsdaken, roevendaken en alle andere voorkomende zink- en koperwerken.

Leien en shingles dakbedekking
Leien daken worden vaak gebruikt bij oude karakteristieke panden. Door onze jarenlange ervaring met dit materiaal bent u bij ons aan het goede adres voor reparatie van uw bestaande dak of voor een geheel nieuw leien dak. Een alternatief voor leien zijn shingles. Dit is een bitumineuze dakbedekking in de vorm dakpannen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.
Dakbedekking01
Dakbedekking02
Last van daklekkage aan uw woning of kantoor in Oisterwijk?
Een lekkend dak is vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Het complete loodgietersbedrijf Kees van Dooren kan dit snel en efficiĆ«nt voor u regelen. Dus heeft u last van een daklekkage? Neem dan vandaag nog contact met ons op!