Duurzaamste dakbedekking | POCB dakbedekking

POCB (ofwel Icopal Universal) dakbedekking is een hoogwaardige dakbekleding, die de beste eigenschappen van bitumen en EPDM samenvoegt. Naast dat het de meest milieuvriendelijkste keuze in dakbedekking is, kan het op alle type ondergronden worden aangelegd en kent het geen meetbare veroudering. Het kan daarnaast makkelijk worden verwerkt en de invloed van temperatuur en wind op POCB is uiterst laag. Wij geven 10 jaar garantie.

POCB bestaat uit een met polyester en glasvezel versterkt POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen). De eigenschappen van POCB zijn:
  • Buigzaam, ook bij lagere temperaturen;
  • Corrosiebestendig;
  • Weersbestendig;
  • Goed lasbaar, ook na lange tijd;
  • Onoplosbaar in water;
  • Bestendig tegen zuren, alkaliën en zouthoudende oplossingen;
  • Biologische veilig.
Lekkage bitumen of EPDM dakbedekking
Naast dat we POCB dakbedekking aanleggen, verzorgen we reparaties aan bitumen en EPDM dakbedekking. Laat reparaties uitvoeren door de expert, door Loodgietersbedrijf Kees van Dooren.

Lood, zinkwerk en koperwerk
Dakgoten, regenpijpen en ander zink- en koperwerk geven uw huis of kantoor een eigentijdse uitstraling. Het verwerken van nostalgisch zink en koper is een echte ambacht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van dakgoten, regenpijpen, felsdaken, roevendaken en alle andere voorkomende zink- en koperwerken.

Leien en shingles dakbedekking
Leien daken worden vaak gebruikt bij oude karakteristieke en monumentale panden. Door onze jarenlange ervaring met dit materiaal bent u bij ons aan het juiste adres voor reparatie van uw bestaande dak of voor een geheel nieuw leien dak. Een alternatief voor leien zijn shingles. Dit is een bitumineuze dakbedekking in de vorm dakpannen.

Offerte
Voor korte opdrachten van maximaal 4 uur maken wij geen offerte. Het maken van een offerte en de kans dat het niet doorgaat, voert de uurprijs onnodig op. Die tijd gebruiken we liever om bij u een probleem op te lossen. Daar zijn we voor opgeleid. Wij werken bij opdrachten tot 4 uur voor een tarief van € 78,50 uur. Als wij bij u starten, dan rekenen we altijd 1 uur, ook als we het probleem snel hebben opgelost. Naast het arbeidsloon van de monteur hebben we namelijk ook kosten, zoals: reistijd monteur, administratie, planning, etc. We hanteren verder geen voorrijkosten. Vanaf het tweede uur factureren we per gewerkt half uur. Als we bij een kleine opdracht verwachten dat we langer dan 4 uur bezig zijn, dan kunnen we u een indicatie ter plaatse geven. Heeft u een grotere opdracht, dan maken we uiteraard een offerte op maat voor u.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat om uw dak te voorzien van POCB of zinkwerk, neem dan contact met ons op.
Last van daklekkage?
Een lekkend dak is vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Het complete loodgietersbedrijf Kees van Dooren uit Tilburg, kan dit snel en efficiënt voor u regelen. Dus heeft u last van een daklekkage? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
Plat dak 01
Plat dak 02

Schuine daken

Het zadeldak is het meest toegepaste dakvlak. Dit zijn twee dakvlakken die vanaf twee tegenoverliggende gevels schuin tegen elkaar opstaan en zo een dak vormen. Leien daken worden vaak gebruikt bij oude karakteristieke panden.
Felsdak in noir zink
Felsdak in noir zink