Contact met installatiebedrijf Kees van Dooren

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen, neem dan contact met ons op.

Offerte korte en langere opdrachten

Voor korte opdrachten van maximaal 4 uur maken wij geen offerte. Het maken van een offerte en de kans dat het niet doorgaat, voert de uurprijs onnodig op. Die tijd gebruiken we liever om bij u een probleem op te lossen. Daar zijn we voor opgeleid. Wij werken bij opdrachten tot 4 uur voor een tarief van € 78,50 /uur. Als wij bij u starten, dan rekenen we altijd 1 uur, ook als we het probleem snel hebben opgelost. Naast het arbeidsloon van de monteur hebben we namelijk ook kosten, zoals: reistijd monteur, administratie, planning, etc.  Voor onze werkzaamheden rekenen wij voorrijkosten, hierdoor krijgt u geen reiskosten. 

De volgende voorrijkosten worden door ons berekent;
Voorrijkosten laag (binnen 6 km) : € 35,--
Voorrijkosten hoog (verder dan 6km) : € 65,--

Vanaf het tweede uur factureren we per gewerkt half uur. Als we bij een kleine opdracht verwachten dat we langer dan 4 uur bezig zijn, dan kunnen we u een indicatie ter plaatse geven. Heeft u een grotere opdracht, dan maken we uiteraard een offerte op maat voor u.

Werkgebied
Ons werkgebied is rondom onze vestigingsplaats Tilburg, met daarbinnen de belangrijke plaatsen Oisterwijk Berkel-Enschot en Goirle

Storing?
Heeft u een storing aan uw cv-ketel of lekkage aan uw dak, neem dan contact met ons op. Wij verhelpen de storing bij onze vaste klanten binnen 24 uur en in het weekend voor onderhoudscontracten.
Loodgietersbedrijf Kees van Dooren

Contactgegevens
Havendijk 24a
5017 AM Tilburg

T. 013 - 463 55 63
E. info@keesvandooren.nl

Routeplanner


Warning: file_get_contents(https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?zoom=12&size=300x225&maptype=roadmap&markers=,&key=AIzaSyDDttbdWSkfMxgq0Kg5Qpy-bAeJ3MhHz_E): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/kvdooren/domains/keesvandooren.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/module-route.php on line 28
Kees van Dooren
Havendijk 24a
5017 AM Tilburg
Vertrekadres:

Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.