Aanpassen, renoveren of een nieuwe badkamer in Goirle

Een badkamer bouwt u niet voor korte tijd, daarom is het belangrijk dat het ontwerp goed bij u past en aan uw wensen voldoet. Smaak, comfort en veiligheid behoren in het ontwerp van uw badkamer optimaal samen te gaan. Dat vraagt aandacht tot in details. We komen dan ook graag bij u thuis in Goirle, zodat we u een ontwerp op maat kunnen bieden.

In het ontwerp houden we rekening met uw smaak, uw budget en de technische mogelijkheden in uw woning. Wij bieden u een grote keuze aan tegels en sanitair. Als u eenmaal uw keuze heeft gemaakt, maken we een ontwerp, waarbij we met alles rekening houden; van douche-inrichting en wastafel tot stopcontact, verwarming en stucwerk.
Badkamer01
Badkamer02
U kunt een geheel nieuwe badkamer ontwerpen en bouwen, dat is echter niet altijd nodig. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw badkamer gedeeltelijk aan te passen. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de afweging om te renoveren of nieuw te bouwen: de kwaliteit van de bestaande badkamer, de mogelijkheden binnen uw woning en natuurlijk ook uw financiële wensen en mogelijkheden.

Wij kunnen uw badkamer in Goirle aanpassen voor o.a. senioren en minder validen, maar ook voor simpelere zaken als het vervangen van tegels of een toilet ben u bij ons aan het juiste adres. Mogelijke aanpassingen voor uw badkamer die wij voor u kunnen uitvoeren:
  • Badkamer rolstoel toegankelijk 
  • Douche zonder instap 
  • Drempel vrije badkamer 
  • Extra handgrepen bij bad, WC of douche 
  • Zitmogelijkheid in douche 
  • Bad met deur 
Renoveren betekent dat er zorgvuldig gesloopt moet worden. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt dat ook aan ons uitbesteden; onze vakmensen hebben er veel ervaring mee.

We denken graag met u mee over de voor- en nadelen van sloop of behoud van onderdelen. Samen met u bekijken we de technische mogelijkheden en nemen vervolgens met u de vele losse onderdelen door die op de markt beschikbaar zijn voor uw badkamer.

Bij voorkeur installeren/verwerken wij materialen die via onze leveranciers zijn aangeschaft. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve producten met een lange levensduur (aan de voor- en achterkant) en kunnen wij u tevens garantie bieden.